Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Zo kies je de beste tuin- of terrashaard

Een tuin- of terrashaard zorgt voor extra sfeer en warmte in de tuin of onder de overkapping. Vaak zijn deze kachels ook nog voorzien van een BBQ gedeelte, waardoor ze multifunctioneel zijn. Zo worden de overkapping en tuin steeds meer een verlengstuk van de woning. Ook als de avonden wat frisser worden. Het buitenseizoen wordt door een haard aanzienlijk verlengd. Tuin- en terrashaarden zijn er in veel verschillende vormen en mogelijkheden. Daarom is het goed om uitgebreid te informeren welke tuin of terrashaard het meest geschikt is. Of je nu een losse kachel in de tuin wilt, een strakke inbouwhaard onder de overkapping met BBQ rooster, een doorkijkhaard van beton, een buitenhaard op gas of een houtkachel van cortenstaal haard.

“maak van je terrashaard een BBQ”

Hout terrashaard

Een buitenhaard met hout geeft heerlijke warmte in de veranda, tuin of overkapping. Er zijn verschillende soorten. Kies je voor een terrashaard met deuren, dan verbruikt een terraskachel minder hout. Daarnaast vliegt het as niet uit de kachel als het waait. Kies je voor een open haard, dan hoor je het vuur knapperen. Daarnaast heb je ook mogelijkheden voor een BBQ rooster. Laat je adviseren in de showroom van Kachelhuis Keemers!

Gas terrashaard

Een gashaard voor in de tuin geeft gemak en warmte. Geen gesleep met hout, maar wel sfeer en stralingswarmte. Vooral als het ‘s avonds afkoelt geeft de tuin gashaard net die extra warmte waardoor je nog een paar uur kunt naborrelen. De buiten terrashaarden zijn van alle gemakken voorzien. Sommige modellen hebben wieltjes om het verplaatsten te vergemakkelijken. Andere modellen hebben ‘nep’ hout. Een echte blikvanger dus!

Zorgeloos jouw tuin- of terrashaard uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de beste tuin- of terrashaard

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor tuin- en terrashaarden?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een tuin- of terrashaard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid