Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Inspectie van de schoorsteen met HD camera

Het afvoerkanaal is een van de belangrijkste elementen voor het veilig stoken. Of het nu een gas-, pellet-, of houtkachel is. Kachelhuis Keemers zorgt graag voor advies. Heb je een huis gekocht met een rookkanaal waarvan je niet weet of het geschikt is, of je hebt helaas last gehad van een schoorsteenbrand, dan is het veiligheidshalve goed om de schoorsteen te inspecteren. Soms zie je  aan de buitenkant dat de kwaliteit niet goed is, denk aan scheurvorming of een vieze geur op de verdieping. Ook verzekeringstechnisch is het aan te raden, of zelfs verplicht door de verzekeringsmaatschappij om de schoorsteen te controleren. Een schoorsteeninspectie zorgt voor zekerheid en rust. Dat doen wij met ervaring, maar ook met de nieuwste camera technologie.

Als je kiest voor een inspectie, dan kan dit zijn om de volgende redenen:

“Een schoorsteeninspectie zorgt voor zekerheid en rust”

schoorsteenbrand-voorkomen

Je verzekeraar eist een inspectie (of je hebt net brandschade gehad)

Wohler inspectie

Je wilt de kwaliteit en conditie van je afvoerkanaal weten

Kachelhuis Keemers

Je wilt zekerheid je afvoer geschikt is voor een hout-, pellet- of gastoestel

Schoorsteen inpsectie

Je wilt weten uit welk materiaal je afvoerkanaal is opgebouwd

wohler_vis_700_lcd_display

Je bent benieuwd of er eventuele knelpunten in het kanaal zitten

Hoe werkt een camera inspectie voor je schoorsteen?

Voor veilig stookgemak is het noodzakelijk om (indien er problemen zijn) het rookkanaal te inspecteren. Dit komen we met name tegen bij verouderde schoorstenen. Visuele inspectie aan de buitenkant is niet altijd afdoende. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardige inspectiemiddelen, in ons geval met behulp van de Wöhler VIS 700 met endoscoop. Door deze hoogwaardige camera kunnen we de binnenkant van het rookkanaal inspecteren. De beelden zullen dan onderzocht worden door onze collega’s en voorzien van advies. Dit advies kan worden omgezet in een vrijblijvende offerte.

CO-Vrij
Enige jaren geleden heeft de Onderzoeksraad voor Veiligheid onderzoek gedaan naar het aantal koolmonoxide vergiftigingen door het gebruik van gastoestellen in Nederland. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de overheid besloten dat de wetgeving wordt uitgebreid met een certificeringsregeling voor de installatiebedrijven. Daarin zijn eisen opgenomen voor het proces en de werkzaamheden betreffende installatie, onderhoud en service aan alle gastoestellen.

Kachelhuis Keemers is gecertificeerd  (proces-certificering) en maakt gebruik van van gekwalificeerde (speciaal daarvoor opgeleide) installateurs die gastoestellen in bedrijf mogen stellen. De procedure is dat de gaskachel pas opgeleverd wordt aan de eindgebruiker nadat er een grondige veiligheidscontrole heeft plaatsgevonden, gevolg door afmelding van de werkzaamheden bij een controlerende instantie.

Inspecties

Camera inspectie t.b.v. offerte* € 0,00 / € 250
Camera inspectie met rapport, vanaf** € 350,00
Camera inspectie met rapport en foto’s, vanaf** € 350,00

*Indien na offerte een kachel wordt gekocht, wordt de € 250,00 volledig gecrediteerd. Je betaalt dan niets voor de inspectie.

**Starttarief, uren rapport op nacalculatie. Voor vragen kan je contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op voor een inspectie

Zorgeloos jouw kachel uitzoeken na een camera inspectie

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de beste houtkachel

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor houtkachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een houtkachel. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid