Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Zo kies je het plateau of de schouw

Een plateau of schouw maakt een kachel. Waar een plateau heel functioneel ingericht kan worden met een kastenlade, is een schouw vooral een statement. Een statement van massief marmer of zandsteen. Vervaardigd naar de specifieke haard. In de showroom staan klassieke en moderne voorbeelden. Daarnaast bieden we ook plateau’s voor een hout-, gas of elektrische haard. Kachelhuis Keemers heeft met verschillende fabrikanten contacten zodat bijna alles mogelijk is. 5 meter lang? Een uitsparing voor de TV kabels? Verdikt of massief? Een handgemaakte kastencombinatie of die van de IKEA? Samen komen we tot een mooi ontwerp. Doormiddel van een 3D tekening komen tot een passend geheel. Zo maak je van je huis een warm thuis.

“Een plateau kan je heel functioneel inrichten… samen komen we tot een warm ontwerp”

Schouwen

Met een schouw wordt de kachel nog meer hét middelpunt van de kamer. Er zijn verschillende stijlen mogelijk, zoals een front of omlopend model. Daarnaast is er de keuze uit het materiaal, zoals marmer of kalkzandsteen. Schouwen worden op maat gemaakt. Zo krijg je altijd een uniek ontwerp.

Plateaus kasten

Het plateau wordt ook wel als de moderne variant van de schouw gezien. Ieder plateau wordt op maat gemaakt. Zo krijg je altijd een unieke samenstelling. Met een plateau wordt de haard functioneel. Wij kunnen ook kasten aanbieden onder het plateau, of een uitsparing maken voor de televisie. Multifunctioneel in een uniek jasje!

 

Zorgeloos jouw plateau uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je jouw plateau of schouw

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Een greep uit ons plateau assortiment

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor plateau’s?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een plateau. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid