Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de
beste kachel

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Stap 1: bedenk de beste plek!

Een kachel. Goed idee! Maar waar moet deze komen te staan? Dat is een belangrijke vraag waar je vooraf al over na kunt denken. Wil je de kamer opdelen? Dan kan je kiezen voor een room divider. Of wil je juist de haard tot middelpunt maken? Vuur heeft altijd een aantrekkingskracht. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt welke plek de kachel gaat krijgen in de woning.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij Kachelhuis Keemers. Kan gas nog wel? Jazeker! In 2020 is het meerendeel verkochte kachels nog steeds gas. Geen gasaansluiting? Dan kan je kiezen voor propaan, elektrisch of hout. Gaskachels bieden gemak (met een druk op de afstandsbediening heb je vuur), gecombineerd met aangename stralingswarmte.

Mocht je toch voor hout willen, dan steken wij graag letterlijk de houtkachel aan aan om te ervaren hoe gemakkelijk dit is. Alle kachels van het Kachelhuis zijn gekeurd volgens de hoogst geldende normen. Droog en schoon hout maken de verbranding tot een aangename ervaring. Een houtvuur brand altijd anders, en geeft de fijnste warmte.

Stap 2: Ga je voor gemak of authentiek?

Stap 3: wat voor een type kachel wil je graag?

Wil je de kachel onderdeel van je kamer laten maken, bouw hem dan in. Hiervoor zijn de inbouwkachels ontwikkeld.

Heb je een open haard en wil je een betere en schonere verbranding? Kies dan voor een inzethaard.

Wil je een losse kachel in de woning, kies dan een voorzetkachel.

Alle type kachels zijn elektrisch, met gas, pellet of hout beschikbaar. We helpen je graag verder met de beste keuze.

Is de kachel de enige warmtebron? Heb je vloerverwarming en wil je een warmtebron om snel bij te verwarmen? Wil je graag de CV ketel aansluiten op de kachel? Of wil je onafhankelijk zijn van het bestaande energie netwerk. Een kachel kan meerdere doelen hebben. Hiervoor is het vermogen belangrijk, alsmede de typische eigenschap van de kachel. Elk type kachel hebben we staan bij het Kachelhuis.

Stap 4: wat is het doel?

Stap 5: Alles kan, als het maar goed en veilig gebeurd.

Laat je goed informeren. Uiteindelijk is de aankoop van een kachel een hele bijzondere. Je haalt er sfeer en plezier uit! Laat je dan ook goed en uitgebreid informeren. We steken graag de kachel voor je aan in de showroom, zodat je zelf overtuigd wordt. Mocht je de kachel willen inbouwen, dan zijn wij ook de partij. Tot aan het stuccen regelen wij alles.

Heb je vragen over de stappen? Of wil je graag contact met ons opnemen. Dat kan hieronder.