Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Zo kies je de beste gaskachel

Een gaskachel of gashaard van Kachelhuis Keemers zorgt voor sfeer en warmte. Moderne gashaarden zijn bijna niet meer van echte houtkachels te onderscheiden, maar biedt wel het gemak. Met de mobiele app of afstandsbediening brandt het vuur. Gashaarden branden steeds zuiniger, door nieuwe innovatieve technieken als onafhankelijke branders en LED verlichting. Daarnaast wordt er ook bespaard op de energierekening door slim te stoken. In plaats van de centrale verwarming aan te zetten biedt de gaskachel snelle en directe warmte. Een propaan gashaard biedt oplossing indien er geen aardgasaansluiting voorhanden is. De mogelijkheden van gaskachels of gashaarden zijn eindeloos. Voordeel is dat de afvoer van een gesloten gas systeem niet naar de nok van het huis hoeft te lopen. Dat houdt in dat de zuurstof toe- en afvoer via 1 concentrische buis loopt.

“De mogelijkheden van een gashaard zijn eindeloos (….) maar biedt wel de sfeer en warmte van een echte houtkachel”

gashaarden

De inbouw gashaard is geschikt voor een nieuwe situatie. De ombouw wordt om de haard heen geplaatst, geheel naar eigen wens.

gashaarden

De inzet gashaard is geschikt voor een bestaande situatie. De inzetkachel wordt in de bestaande ombouw geschoven en afgewerkt naar eigen wens.

gashaarden

De vrijstaande gashaard is erg flexibel en kan bijna overal worden geplaatst. De vrijstaande haard neemt weinig ruimte in.

propaan gashaarden

De propaan gashaard is beschikbaar als inbouw, inzet of vrijstaande haard. De propaanhaard wordt geadviseerd bij huizen waar geen gasaansluiting meer voorhanden is.

Zorgeloos jouw gaskachel uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de beste gaskachel

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor gashaarden?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een gashaard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze Showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid