Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Zo kies je het juiste rookkanaal. Veilig, verantwoordelijk en volgens bouwbesluit.

Een rookkanaal is het belangrijkste onderdeel van een houtkachel, gashaard of pelletkachel. Door middel van een rookkanaal is een veilige afvoer van rook of gassen mogelijk. Ieder rookkanaal van Kachelhuis Keemers voldoet aan de europese eisen zoals gesteld in de NEN 6062 om gebruikt te mogen worden. Tijdens de installatie van het rookkanaal door Kachelhuis Keemers wordt rekening gehouden met de laatste wet- en regelgeving. We werken altijd veilig en staan voor de volledige 100% achter onze installaties. Wij schromen dan ook niet om werk af te keuren indien wij er niet achter staan. Daarnaast bieden we altijd garantie en heb je de zekerheid dat alles volgens de veiligheidsvoorschriften geïnstalleerd is. Bij voldoende technische kennis het het mogelijk om zelf het kanaal te plaatsen. We komen echter helaas nog vaak onveilige situaties waarbij een warmtebrug of warmtestuwing ontstaat die voorkomen had kunnen worden. Voor houtkachels is het van belang dat de combinatie kachel en kanaal zorgt voor een optimale verbranding en goede trek. Hier speelt het rookkanaal dus een belangrijk onderdeel. Voor gaskachels geldt dat de concentrische verbindingen van hoge kwaliteit moeten zijn om een te hoge concentratie koolmonoxide te voorkomen. De rookkanalen van Kachelhuis Keemers bieden deze kwaliteit.

Bij Kachelhuis Keemers werken we altijd veilig en staan voor de volledige 100% achter onze installaties… onze rookkanalen bieden dan ook de hoogste kwaliteit

Enkelwandige afvoer

Enkelwandige afvoerkanalen voor hout-, gas- of pelletkachels. Beschikbaar in RVS of geblauwd staal. Eventueel op kleur. 

Dubbelwandige afvoer

Dubbelwandige afvoerkanalen voor hout-, gas- of pelletkachels. Voldoen aan de aangewezen NEN-normbladen en CE markering.

Prefab schoorsteen

Het aanzicht van een gemetselde schoorsteen met de voordelen van prefab. Met dezelfde baksteen als het huis maken op maat gemaakt, naar eigen wens. 

Ventilator kachel

Afvoerventilatoren voor houtkachels zorgen altijd voor trek. Zo voorkom je overlast voor buren en zorg je voor een betere verbranding. Automatisch of met afstandsbediening.

Convectie roosters

Convectieroosters voor hout- en gaskachels zorgen voor ontluchting in de ombouw. Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar in de showroom.

Mijn afvoerkanaal inspecteren

Voor veilig stookgemak is het noodzakelijk om (indien er problemen zijn) het rookkanaal te inspecteren. Dit komen we met name tegen bij verouderde schoorstenen. Visuele inspectie aan de buitenkant is niet altijd afdoende. Daarom maken wij gebruik van  hoogwaardige inspectiemiddelen, in ons geval met behulp van de Wöhler VIS 700 met endoscoop. Door deze hoogwaardige camera kunnen we de binnenkant van het rookkanaal inspecteren. De beelden zullen dan onderzocht worden door onze collega’s en voorzien van advies. Dit advies kan worden omgezet in een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op!

Zorgeloos jouw kachel uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de kachel die bij jou past

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor kachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een haard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid