Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Zo kies je de beste houtkachel

Waar moet je op letten als je een houtkachel koopt? Kachelhuis Keemer zorgt graag voor advies. Een houtkachel is immers een en al beleving. Niets overtreft het knapperende vuur van een houtkachel. Het vlambeeld verandert constant, je speelt met de luchttoevoer net zolang je het perfecte vuur hebt. het is alsof je gehypnotiseerd wordt. Deze beleving kan je terugvinden in onze showroom. Daarom is het ontzettend belangrijk om te kijken welke houtkachel bij je interieur past. Wil je beluchting van buiten? Dat kan. Hierdoor wordt er geen of minimaal zuurstof onttrokken aan de kamer. Kachelhuis Keemers staat voor kwaliteit. Alle houtkachels die wij bieden hebben een rendement van minimaal 75%. Met een goede verbranding voorkom je bovendien de uitstoot van fijnstof. Of je nu een speksteen houtkachel, liftdeurhaard, inbouw haard, moderne houtkachel of openhaard met schouw wilt. Kachelhuis Keemers helpt graag mee met goed en eerlijk advies. We hebben een uitgebreid assortiment houtkachels.

“Een houtkachel is een en al beleving… je speelt met de beluchting totdat je het perfecte vuur hebt”

Inbouw houtkachel

De inbouw houtkachel is geschikt voor een nieuwe situatie. De ombouw wordt om de haard heen geplaatst, geheel naar eigen wens.

Inzetkachel hout

De inzet houtkachel is geschikt voor een bestaande situatie. De inzetkachel wordt in de bestaande ombouw geschoven en afgewerkt naar eigen wens.

Vrijstaande houtkachel

De vrijstaande houtkachel is erg flexibel en kan bijna overal worden geplaatst. De vrijstaande kachel neemt weinig ruimte in.

Hanghaard hout

De hangende houtkachel is uniek door de constructie aan het plafond. Hierdoor creëer je een ruimtelijk effect in de kamer.

Speksteen houtkachel

De speksteen houtkachels zijn echte stralingskachels die de warmte urenlang kan verspreiden. Dankzij het hoge rendement erg zuinig.

Zorgeloos jouw houtkachel uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de beste houtkachel

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor houtkachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een houtkachel. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid