Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers

DIGITALE SHOWROOM

Kachelhuis Keemers is geopend volgens de reguliere openingstijden, u bent altijd welkom met of zonder afspraak. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u dit doen via de telefoon of mail. Onze digitale showroom/website is altijd geopend.

Kachelhuis Keemers, vakleu in oplossingen.

DIGITALE TOUR DOOR ONZE SHOWROOM

Showroom in  Zenderen

Openingstijden van de showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag Geopend op afspraak, wel telefonisch bereikbaar
Woensdag 10:00 – 17:oo uur
Donderdag 10:00 – 17:oo uur
Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Op afspraak ook ‘s avonds geopend. Afwijkende openingstijden tijdens feestdagen

Bereikbaarheid

Kachelhuis Keemers ligt in hartje Twente. Makkelijk aan te rijden vanuit alle windstreken. 5 minuten vanaf de A1. Er is genoeg parkeerruimte beschikbaar. Wil je graag na openingstijd langskomen? Geen probleem! Bel of mail ons en we maken een persoonlijke afspraak.

Klik hier voor de contactpagina

Service in de showroom

PERSOONLIJK ADVIES

Op zoek naar de beste kachel voor jou? Dan ben je op de goede plek! Onze specialisten helpen je graag in onze winkel. Met meer dan 400 kachels krijg je vanzelf inspiratie! Vraag onze experts Bastian, Vallerie, Frank of Guus alles over pellet-, hout-, gas-, propaan of elektrische kachels. Maak hier een afspraak

VUURFANATEN

In de loop der jaren hebben we veel kachelkennis op het gebied van ontwikkelingen, trends en mogelijkheden opgedaan. Echte vuurfanaten kan je stellen! Hierdoor geven we gedegen no nonsense advies. Maar zijn we ook de partner die het contact aangaat met de aannemer.

BESCHIKBARE SERVICE

✔ Inspiratie advies
✔ Reparatie van je kachel
✔ Onderhoud van je kachel
✔ Hulp na aankoop
✔ 3D tekening van je inbouw of inzetkachel
✔ Onderdelen
✔ Lekkere koffie

BIJNA ALLE MERKEN

Wij werken met bijna alle kachelmerken en bieden voor ieder budget een geschikte oplossing. We zijn ervan overtuigd dat het niet zinvol is om te bezuinigen op installatie en onderhoud van kachels. Vakmanschap met kwalitatieve kachels, daar staan wij voor!

Merken