Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers

DIGITALE SHOWROOM

Kachelhuis Keemers is op afspraak geopend. Maak een afspraak via de telefoon of mail. Daarnaast blijft de digitale showroom geopend. Kachelhuis Keemers, vakleu in oplossingen.

Welkom bij de Digitale Showroom! Maak online een afspraak met één van onze adviseurs. We kunnen een afspraak plannen via Zoom, WhatsApp, Teams, Skype etc. Onze adviseurs kunnen op afstand filmpjes maken, voorlichten, live een 3D tekening maken of zelfs een virtuele tour doen door de showroom. Vul hieronder het contactformulier in en wij helpen je graag verder via onze digitale showroom.

Wil je op een andere manier contact met ons opnemen?

 • Wij zijn geopend voor advies, afhaal, bezorging en levering, uiteraard alleen op afspraak. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail en WhatsApp.
 • Wij komen ook bij je thuis voor een verkoopadvies gesprek. Laptop mee en sparren maar!
 • Doe een service aanvraag via service@kachelhuis.nl of liever nog: Via ons serviceformulier op de website. Niet noodzakelijke service stellen we uit. Kachels niet door ons geplaatst wordt nu geen service aan verleend.
 • Mocht je een kachel als hoofdverwarming (= primaire levensbehoefte) hebben en deze is defect en niet te repareren? Dan kunnen we onder strikte voorwaarden een gesprek in de showroom maken.

Maak hier je afspraak voor de DIGITALE SHOWROOM

Neem contact met ons op! Wij helpen je graag online verder met het vinden van je droomkachel. De digitale mogelijkheden die wij gebruiken zijn Zoom, WhatsApp, Teams of Skype. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een online afspraak in onze digitale showroom.

  DIGITALE TOUR DOOR ONZE SHOWROOM

  Showroom in  Zenderen

  Openingstijden van de digitale showroom

  Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 – 17:oo uur
  Woensdag 10:00 – 17:oo uur
  Donderdag 10:00 – 17:oo uur
  Vrijdag 10:00 – 17:00 uur (koopavond op afspraak)
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Op afspraak ook ‘s avonds geopend. Afwijkende openingstijden tijdens feestdagen

  Bereikbaarheid

  Kachelhuis Keemers ligt in hartje Twente. Makkelijk aan te rijden vanuit alle windstreken. 5 minuten vanaf de A1. Er is genoeg parkeerruimte beschikbaar. Wil je graag na openingstijd langskomen? Geen probleem! Bel of mail ons en we maken een persoonlijke afspraak.

  Coronavirus: showroom

  Omdat er een beperkt aantal mensen in de showroom aanwezig mag zijn kan het iets langer duren voor we je kunnen helpen. Meer vragen? Neem contact met ons op!

  Klik hier voor de contactpagina

  Service in de showroom

  PERSOONLIJK ADVIES

  Op zoek naar de beste kachel voor jou? Dan ben je op de goede plek! Onze specialisten helpen je graag in onze winkel. Met meer dan 400 kachels krijg je vanzelf inspiratie! Vraag onze experts Bastian, Vallerie, Frank of Guus alles over pellet-, hout-, gas-, propaan of elektrische kachels. Maak hier een afspraak

  VUURFANATEN

  In de loop der jaren hebben we veel kachelkennis op het gebied van ontwikkelingen, trends en mogelijkheden opgedaan. Echte vuurfanaten kan je stellen! Hierdoor geven we gedegen no nonsense advies. Maar zijn we ook de partner die het contact aangaat met de aannemer.

  BESCHIKBARE SERVICE

  ✔ Inspiratie advies
  ✔ Reparatie van je kachel
  ✔ Onderhoud van je kachel
  ✔ Hulp na aankoop
  ✔ 3D tekening van je inbouw of inzetkachel
  ✔ Onderdelen
  ✔ Lekkere koffie

  BIJNA ALLE MERKEN

  Wij werken met bijna alle kachelmerken en bieden voor ieder budget een geschikte oplossing. We zijn ervan overtuigd dat het niet zinvol is om te bezuinigen op installatie en onderhoud van kachels. Vakmanschap met kwalitatieve kachels, daar staan wij voor!

  Merken