Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Zo kies je de beste pelletkachel

Pelletkachels zijn een alternatief van de klassieke houtkachel maar met het gemak van een gaskachel. Je hebt een houtverbranding middels pellets in de ruimte die je wilt verwarmen. Met een mobiele app of afstandsbediening kan je vervolgens de temperatuur of het vermogen regelen. De verbranding van pellets wordt door middel van een ventilator actief ondersteund. Combi pelletkachels behoren ook tot de mogelijkheid, waarbij zowel houtblokken als pellets als brandstof voor de haard kunnen dienen. De kachel brandt vervolgens automatisch door op het ingestelde vermogen. Het voordeel van een pelletkachel is dat je geen gasaansluiting nodig hebt, pellets relatief goedkoop zijn en de verbranding geheel automatisch gaat. Hierdoor heb je een erg hoog rendement op pelletkachels. Er zit veel verschil in kwaliteit in pelletkachels. Het blijft een innovatieve techniek, waarbij de ventilatoren soms lawaai kunnen maken.

“Met een druk op de afstandsbediening of mobiele app direct een aangename houtwarmte”

Inbouw pelletkachel

De inbouw pelletkachel is geschikt voor een nieuwe situatie. De ombouw wordt om de haard heen geplaatst, geheel naar eigen wens.

Pelletkachel combi

De combi pelletkachel is geschikt voor een bestaande situatie. De inzetkachel wordt in de bestaande ombouw geschoven en afgewerkt naar eigen wens.

Vrijstaande pelletkachel

De vrijstaande pelletkachel is erg flexibel en kan bijna overal worden geplaatst. De vrijstaande kachel neemt weinig ruimte in.

Pelletkachel CV

De CV pelletkachel is een alternatief voor de CV-ketel, of kan als aanvullend element aan de CV-ketel worden gekoppeld.

Zorgeloos jouw pelletkachel uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is trotse verkoper van

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
In 5 stappen, zo kies je de beste pelletkachel

Van gratis advies naar een 1 dags installatie bij jouw thuis.

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor pelletkachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van de pelletkachel. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid