Gaskachels Enschede

Gaskachels in alle soorten en maten vind je in de regio Enschede bij Kachelhuis Keemers. Wij bieden je een ruime keuze aan gaskachels van verschillende merken. Zo zijn wij dealer van onder meer Barbas, Bellfires, Dru, Kal-fire, Faber. Wij zijn de specialist op het gebied van gaskachels in de regio Enschede. Tegenwoordig zijn gaskachels in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Van voorzethaard  tot hanghaard en van klassiek tot modern: De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elk interieur is er een passende gaskachel op de markt, zodat iedereen kan genieten van een gaskachel in huis. Gaskachels zijn mateloos populair, ook in de regio Enschede. Een gaskachel is veilig, makkelijk in gebruik en het vraagt nauwelijks onderhoud. Door het grote gebruiksgemak en de vele keuzemogelijkheden, zijn gaskachels tegenwoordig erg geliefd.

Gaskachels Enschede

In onze showroom in de buurt van Enschede, vind je een groot aanbod van gaskachels. Hier kun je zien welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot gaskachels. Wat te denken van gaskachels met bijvoorbeeld:

  • Keramische houtstammen
  • Imitatie dennenappels
  • Imitatie kolen
  • Strak kiezelbed

In de showroom kun je bekijken wat je wel en niet mooi vind en je kunt inspiratie op doen voor de gaskachel bij jouw in huis. Daarnaast informeren en adviseren wij je graag over de verschillende soort gaskachels in onze showroom in de buurt van Enschede.

In de hele regio Enschede installeren wij gaskachels. Dit gebeurt op zorgvuldige wijze door onze eigen monteurs. Zij hebben jarenlange ervaring in het aansluiten van gaskachels en weten als geen ander hoe een gaskachel veilig wordt aangesloten. Wij leveren je een goede service en voor vragen of advies over gaskachels kun je altijd bij ons terecht.

Heb je belangstelling voor gaskachels in de regio Enschede? En ben je benieuwd naar de bijbehorende prijzen? Wij maken graag een offerte op maat voor je. Kom hiervoor langs in onze showroom in de regio Enschede of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van je!

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 4000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor gashaarden?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een gashaard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid