Ons team

Kachelhuis Keemers bestaat uit 14 specialisten. Specialisten die het gehele verkoopproces ondersteunen, voor- en nadat u uw kachel heeft gekocht. Kachelhuis Keemers gelooft in haar eigen kracht. Wij doen graag alles zelf. Goed en veilig. Doordacht en met enthousiasme. Dit zorgt ervoor dat we al 16 jaar groeien, waarbij tevreden klanten onze basis vormen.

Geschiedenis

Na jarenlang in de kachelbranche gewerkt te hebben besloten Johan Keemers en Jose Steffens een zaak voor zichzelf te beginnen. Er werd een pand gehuurd aan de Hofstraat te Borne.

 

oude pand

 

 

 

 

 

 

Al snel kwamen ook twee zonen bij hen werken. Het pand in Borne werd al snel te klein en samen werd besloten een pand in te richten aan de Hoofdstraat te Zenderen. Van daaruit heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt. Dit alles heeft natuurlijk geen afbraak gedaan, aan de klantvriendelijke, gemoedelijke en ongedwongen sfeer die er heerst binnen het bedrijf.

Inspiratie, offerte en installatie

Onze site is ter inspiratie. Het vervaardigen en realiseren van kachels is maatwerk. Daarom kiezen wij er ook voor om van uw offerte ook maatwerk te maken. Geen prijzen die later toch geen actie bleken te zijn. Geen lokkertjes, gewoon nette prijzen, zorgvuldige installatie door eigen monteurs en uitstekende service. Daarom bezoeken wij u ook graag thuis, zodat we alles in een all in offerte kunnen gieten. Mocht de offerte doorgang vinden, spreken wij indien mogelijk direct een datum af wanneer we de installatie kunnen volbrengen.

Mocht u bijvoorbeeld aan het nieuwbouwen zijn, zijn wij de partner die in contact gaat met de aannemer en zodoende u kunnen ontzorgen. Weer een van de voordelen van het no nonsense beleid van Kachelhuis Keemers.

 

 

 

Kachelhuis Keemers
Hoofdstraat 18
7625 PD Zenderen

T: 074-2672555
F: 074-2672916
E: info@kachelhuis.nl