Familiebedrijf

400 m² showroom

Gratis inmeten

Vakleu oet Twente

Beoordeling 9,1

1 dag installatie

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers

De kwaliteit van een Leenders kachel is uitzonderlijk. Leenders gebruikt materialen die lang meegaan en verwerken die met aandacht. Het resultaat is een product dat klopt en waarin het vuur centraal staat.

Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Een Leenders zorgt ervoor dat je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou.

Koop nu een Leenders kachel en krijg het exclusieve Leenders fanpack t.w.v €495,- cadeau bij Kachelhuis Keemers. Kachels met een 🔥 staan in onze showroom opgesteld. Actie is geldig bij aankoop van een Leenders bij Kachelhuis Keemers tot 1 september 2022.

 

“een exclusief Leenders fanpack t.w.v €495,- cadeau bij de officiële Leenders dealer van Twente. “

Kachelhuis Keemers
Kachelhuis Keemers
Bekijk hieronder alle Leenders actiemodellen
Lobbe Compact kachelhuis

Lobbe Compact 🔥

Een subtiel en licht haardje, dat is de Lobbe Compact. Door de zijstenen van betonkeramiek komt de warmte langzaam vrij.

Lobbe Kachelhuis

Lobbe 🔥

Met zijn oervoerm gaat de Lobbe back-to-basic. Een uitgekiende verbranding en massieve zijstenen die warmte heerlijk zacht afgeven.

Warne Kachelhuis 1

Warne 🔥

Een Lobbe maar dan hoger. Een Boxer Plus maar dan ondieper. Een mats maar dan smaller. Dat is de Warne. Super simpel en juist daardoor goed.

Disk Kachelhuis

Disk

Bij zachte trage warmte passen vooral ronde vormen. Optioneel nog draaibaar ook. Een deur van 2 cm dik staal en volledige binnenwerk van betonkeramiek.

Mats Kachelhuis

Mats 🔥

Een kachel die uitblinkt in eenvoud. Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verbranding. Brandend in de showroom te zien.

1200-Setting-Boxer-Plus-HR-768x768

Boxer Plus 🔥

Het ontwerp en techniek van de Boxer Plus zijn gebaseerd op de Boxer uit 1982. Alles wat Leenders van verbranding, warmte en vuur weet zit in deze kachel.

Dia Kachelhuis

Dia 🔥

Een minimalistische, no-nonsense hanghaard. De Dia warmt zeer snel op en heeft weinig hout nodig om op temperatuur te blijven.

Dayna Kachelhuis Keemers

Dayna 🔥

Een slanke haard met een vuur van lange, volle vlammen. Draaibaar, maar ook met achter afvoer mogelijk (!) en PLUS stenenset voor warmteopslag.

Sorenne Kachelhuis

Sorenne 🔥

De constructie van de Sorenne heeft zich gevormd rondom een wensvuur, maar zodra dat vuur ontstoken wordt lijkt de Sorenne zich te verbergen.

Stor Kachelhuis

Stor 🔥

Spreek je uit als STOOORRR, heeft Bart samen met zijn vader Harrie ontwikkeld. De handvatten zijn van olijvenhout gemaakt. De intenties zijn: ik ben hier om de boel te verwarmen.

Fuga Kachelhuis

Fuga 

Met een enorm vuur. Draaibaar in de juiste richting, zelfs met achterafvoer. Fuga heeft behalve de looks, ook de brains. Optimale verbranding door beproefde technieken.

Pharos Interior kachelhuis

Pharos Interior

De enige open gestookte haard. Dus geen glas ervoor. Met meegeleverde vonkenscherm. Een zwevend vuurobject.

Ysen Kachelhuis 1


Ysen

Een moment gewijd aan vuur. Een manshoge haard van zwaar plaatstaal met een groot hart van vuur.

Wald Kachelhuis

Wald

De Wald is ontstaan door eerst te construeren en dan te kijken welke vorm ontstaat. Wald is draaibaar en kan door een slim systeem via het plafond de zuurstof van het vuur krijgen.

 

Het exclusieve Leenders fanpack t.w.v. €495,- bestaat uit:

  • Leenders vloerplaat
  • Kleur upgrade bij aanschaf Lobbe/Warne/Mats of Boxer
  • Adapter voor beluchting
  • Starterspakket met gevulde houtmand, aanmaakblokjes, ruitenreiniger en aanmaakhout
    Actie is geldig bij aankoop van een Leenders bij Kachelhuis Keemers tot 1 september 2022.

Zorgeloos jouw houtkachel uitzoeken

1. ADVIES

Showroom van 400m²

✔ Meer dan 300 kachels, waarvan 60 brandend

✔ Maximale sfeer en beleving

✔ Ontzorgen! In contact met veel bouwbedrijven

 

2. OFFERTE

✔ Op basis van advies

✔ Vanuit jarenlange ervaring

Interieur & 3D tekening

✔ Onder het genot van een kop koffie

3. THUISBEZOEK

✔ Gratis technische inspectie

✔ Gratis inmeten

✔ Geen verassingen achteraf

✔ 100% zekerheid en vertrouwen

4. INSTALLATIE

Gecertificeerd team

✔ Vaste medewerkers

✔ Vakleu oet Twente

✔ Netjes & opgeruimd

5. GENIETEN!

✔ Al jaren gerenomeerd om service

✔ Wij verzorgen ook onderhoud

Vragen? Wij komen gratis langs

Kachelhuis is naast Leenders trotse verkoper van

Waarom Kachelhuis Keemers?

 Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 10.000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor houtkachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een houtkachel. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid