Houtkachels Twente

Voor houtkachels in Twente is Kachelhuis Keemers jouw partner. Wij zijn de professional in alles op het gebied van houtkachels in Twente. Of het nu gaat om hippe, moderne exemplaren, kachels ingebouwd in je schouw of om houtkachels die een heerlijk nostalgisch gevoel in je huiskamer creëren, bij ons vind je het allemaal. Wij kunnen zelfs houtkachels op maat maken zodat de kachel precies in dat ene hoekje van je kamer past. Met een houtkachel breng je in één klap gezelligheid in je huiskamer. Kachelhuis Keemers maakt dit nu voor iedereen mogelijk. Wij kunnen je namelijk garanderen dat je bij ons nooit te veel betaalt voorde diverse houtkachels in Twente. Wij leveren en installeren door heel Nederland, maar vooral in Overijssel en in Twente.

Houtkachels Twente

Naast houtkachels verkopen wij ook rookkanalen en accessoires voor je houtkachel. Onze grootste afzetmarkt betreft Overijssel en Twente. De afvoer van je houtkachel is van groot belang. Geen schoorsteen hoeft nog een probleem te zijn, als je een rookkanaal door onze gekwalificeerde monteurs laat installeren. Je krijgt nu zelfs 20 jaar garantie op onze huismerk rookkanalen. Wij hebben ook een groot assortiment aan accessoires voor houtkachels en andere soorten kachels. Hierbij kun je denken aan hittebestendige glasplaten op maat, pookstellen, houtschermen, ruitenreiniger, mica, lampen en nog veel meer. Om onze grote diversiteit aan houtkachels in Twente te bekijken of om een kijkje te nemen in ons assortiment ga naar de volgende pagina’s:

Kom voor de prachtigste houtkachels in Twente en voor de bijbehorende rookkanalen en accessoires dus gauw naar Kachelhuis Keemers.

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 4000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor houtkachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een houtkachel. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid