Houtkachels Hengelo

Voor de ruimste keuze aan houtkachels in Hengelo ben je bij Kachelhuis Keemers aan het juiste adres. Wij zijn de expert op het gebied van houtkachels in Hengelo. Bij ons vind je niet alleen het grootste assortiment kachels, wij bieden ook nog eens zeer nette prijzen. Haal gezelligheid in huis met een knisperend haarvuurtje, ga voor één van onze prachtige houtkachels in Hengelo. Onze houtkachels in Hengelo zijn onderverdeeld in drie categorieën, namelijk voorzetkachels, inbouwkachels en hanghaarden. Deze drie soorten zijn onderverdeeld in merken en bij ieder merk vind je vele verschillende modellen. Ga naar de onderstaande pagina’s om een kijkje in ons assortiment houtkachels in Hengelo te nemen en sta versteld van de vele mogelijkheden:

Houtkachels Hengelo

De laatste tijd zijn houtkachels steeds populairder geworden. Vroeger was het nadeel van houtkachels dat ze een laag rendement hadden, maar door de technische ontwikkelingen, is het rendement momenteel zeer hoog. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om flink op de energierekening te besparen door middel van het gebruik van houtkachels. Met een houthaard ben je namelijk niet meer afhankelijk van de schommelende prijzen van gas en aardolie. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeven houtkachels, ook geplaatst in Hengelo, helemaal niet ouderwets te zijn. In ons uitgebreide assortiment vind je een grote diversiteit aan modellen. Van nostalgisch en klassiek tot geavanceerd en futuristisch, wij hebben het allemaal. Wat je stijl ook is, bij Kachelhuis Keemers vind je altijd houtkachels voor je huis in Hengelo die aan je smaak voldoen.

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 4000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor houtkachels?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een houtkachel. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid