Houtkachels Enschede

Ga voor gezelligheid, ga voor houtkachels in Enschede. Niets geeft zo’n heerlijke, huiselijke sfeer als een knisperend haardvuur in je woonkamer. Kachelhuis Keemers maakt het allemaal mogelijk en dit zelfs voor zeer aantrekkelijke prijzen. In onze ruime collectie vind je houtkachels in Enschede in alle soorten in maten. Wat je ook zoekt, bij ons kun je altijd slagen als het gaat om houtkachels.

Houtkachels Enschede

Wij hebben vijf soorten houtkachels die wij leveren in Enschede, namelijk inbouwkachels, inzetkachels, vrijstaande kachels, hanghaarden en speksteen kachels. Inbouwkachels worden ingemetseld in een muur of schouw. Hanghaarden hangen aan de muur en zijn meestal voorzien van een afvoerpijp langs de muur. Voorzetkachels zijn kachels die vrij in een ruimte staan. Van alle drie de soorten houtkachels in Enschede hebben wij de meest uiteenlopende modellen. Gaat u voor een moderne, futuristische stijl of past een nostalgisch exemplaar beter bij het interieur van uw huis? Strakke modellen of kachels voorzien van versiersels, ronde of rechte exemplaren, mat of glanzend, u kunt het zo gek nog niet bedenken of wij hebben het. Bent u nieuwsgierig? Ga dan naar één van de onderstaande pagina’s en blader door ons gigantische assortiment houtkachels in Enschede:

Je kunt niet alleen houtkachels bij Kachelhuis Keemers in Enschede kopen. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van alle soorten kachels. Ook voor gashaarden, speksteenkachels, schouwen, liftdeurhaarden en pelletkachels kun je bij ons terecht. Ook van deze kachels hebben wij net zo’n uitgebreid assortiment als van onze houtkachels in Enschede. Als je nog niet zo goed weet welk soort kachel het beste bij je past, kom dan langs en laat je vrijblijvend adviseren.

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 4000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor gashaarden?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een gashaard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid