Houtkachels Almelo

Voor de ruimste keuze op het gebied van houtkachels in Almelo is Kachelhuis Keemers jouw partner. Met zijn kenmerkende geur, zachte warmte en rustgevende aanblik kan een houtkachel een zeer gezellige sfeer in je huiskamer creëren, waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt. Het maakt niet uit wat voor interieur je huiskamer heeft, want voor iedere stijl hebben wij een grote diversiteit aan houtkachels. Wil je een kachel ingebouwd in je schouw, een nostalgische hanghaard, een klassieke voorzetkachel of een futuristisch exemplaar? Bij ons vind je het allemaal en ook altijd voor een zeer nette prijs. Bekijk hier onze ruime collectie houtkachels.

Houtkachels Almelo

Wij vinden dat de verkoop van houtkachels in Almelo zo soepel mogelijk moet verlopen, dat is voor alle partijen wel zo prettig. Om deze reden verkopen wij geen houtkachels in Almelo via onze website. Wij zijn van mening dat persoonlijk contact het beste resultaat levert. Daarom maken wij, in overleg met jouw, een vrijblijvende offerte voor een houtkachel in Almelo. Je kunt in onze showroom langskomen, maar wij kunnen je ook een bezoekje komen brengen. Op deze manier krijgen wij meteen goed inzicht in de mogelijkheden voor een houtkachel in Almelo die je kamer biedt. Mocht de offerte doorgang vinden, dan zorgen wij er ook voor dat de installatie van je houtkachel in Almelo naadloos verloopt. Hiervoor hebben wij onze eigen, gekwalificeerde monteurs. Hier vind je meer informatie over hoe wij te werk gaan bij de verkoop van houtkachels in Almelo.

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 4000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor gashaarden?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een gashaard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid