Gaskachels Hengelo

Op zoek naar sfeervolle gaskachels in de regio Hengelo? Kachelhuis Keemers in Zenderen verkoopt de meest uiteenlopende soorten gaskachels. Gaskachels met een klassieke of een moderne uitstraling, bij ons in de regio Hengelo vind je voor ieder wat wils.

Gaskachels Hengelo

Gaskachels zijn er tegenwoordig in vele soorten, maten en designs. Dat komt omdat de gaskachel erg populair is. Een gaskachel is namelijk veilig, makkelijk in onderhoud en eenvoudig in gebruik. Zonder dat je met hout hoeft te slepen, heb je toch een mooie vlam in de haard, die niet van echt vuur te onderscheiden is. Met één druk op de knop zet je de haard aan of uit en binnen no time heb je de ruimte comfortabel warm. Met een gaskachel in huis zul je de centrale verwarming een stuk minder gebruiken!

In de hele regio Hengelo leveren en plaatsen wij gaskachels. Wij hebben jarenlange ervaring met de installatie van gaskachels en wij kunnen je dan ook van een goed en deskundig advies voorzien wanneer je overweegt om een gaskachel aan te schaffen. In onze showroom in Zenderen (regio Hengelo) kun je bekijken welke mogelijkheden er zijn met gaskachels. Hier kun je inspiratie en ideeën opdoen voor de gaskachel bij jouw in huis.

Gaskachels Hengelo

Gaskachels Hengelo zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een gaskachel in de vorm van een:

In onze showroom in de buurt van Hengelo kunt alle mogelijkheden bekijken. Hier vind je een breed aanbod gaskachels in verschillende varianten en designs. Zo kun je ideeën opdoen voor de gaskachel bij jouw thuis en je kunt zien wat je wel en niet mooi vindt.

Wil je meer weten over gaskachels? Breng dan een bezoek aan onze showroom in de regio Hengelo. Wij voorzien je graag van informatie en advies. Uiteraard kun je voor vragen over gaskachels ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We horen graag van je!

 

Waarom Kachelhuis Keemers?

Twents familiebedrijf
Eerlijke en goede prijzen
> 4000 kachels geplaatst
Met vakkundigheid en aandacht
Vanuit het middelpunt van Twente

Inspiratie opdoen voor gashaarden?

Wij ademen vuur, en helpen graag bij de juiste keuze van een gashaard. Het voordeel bij ons is dat we allround zien. Iedereen van het Kachelhuis kan je helpen met de juiste keuze van een haard. Wil je specifieke ervaring, dan komt onze jarenlange kennis goed aan bod. Vraag Bastian, Vallerie of Frank voor meer informatie als je in onze showroom bent.

Bezoek onze 400 m² showroom

Onze showroom is uitgebreid. Met meer dan 300 kachels welteverstaan. Zo kunnen we voor iedereen de beste kachel laten zien. Onder het genot van een kop koffie of thee steken we de kachel aan. Want dat doen wij het liefst, echte vuurmakers! We hebben er 60 brandend. Van gas tot hout en pellet tot elektrisch. Een brandende kachel zegt immers meer dan…

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Heb je de kachel van je dromen gevonden? Dan maken we een offerte op maat. Dat kan direct in de showroom. Of we komen thuis langs. Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar wel specifiek gemaakt voor de gewenste situatie. Heb je een inbouwkachel op het oog, dan maken we ook een 3D tekening. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wij ook! 

Vraag direct aan onze experts

Het Kachelhuis is een familiebedrijf. Met Twentse nuchterheid en een no nonsense aanpak. Inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Hierdoor gaat er geen kennis verloren. Daarnaast kunnen we bouwen op onze medewerkers. Velen zijn al jaren in dienst. Met veel vakkennis en ervaring vervaardigen zij elke kachel droom. Sinds het ontstaan hebben we meer dan 10.000 kachels geplaatst. We kunnen onszelf met trots echte experts noemen.

Trotse verkoper van

Altech, Attika, Barbas, Bellfire, CMG Caminetti, Contura, De Salamander, Dik Geurts, Dovre, DRU, Edelkamin, Element 4, Faber, Harrie Leenders, Hwam, Jacobus, Lincar, Gazco Stovax, Global Fires, M-Design, Morsø, Meteor, Nexø, NunnaUuni, Rika, Vadre Ovne, Wanders, Schmid